کاهش 50 درصدی تعداد یهودیان مهاجر به فلسطین اشغالی نسبت به قبل از جنگ غزه

رسانه های صهیونیستی گزارش کردند در مقایسه با سال قبل از جنگ غزه، میزان مهاجرت یهودیان به فلسطین اشغالی 50 درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه و علیه حزب الله لبنان، آوارگی شهرک نشینان صهیونیستی در اطراف نوار غزه و شمال فلسطین اشغالی ادامه دارد.

28 سپتامبر، آژانس رتبه بندی اعتباری «مودیز» رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی را به «Baa1» کاهش داد و در بحبوحه تشدید درگیری ها در منطقه با حزب الله، رتبه رژیم صهیونیستی را در سطح منفی نگه داشت.

ژوئن گذشته، وب سایت «زمان اسرائیل» به نقل از داده های سازمان جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی اعلام کرد نزدیک به 550 هزار صهیونیست، فلسطین اشغالی را ترک کرده اند و در طول 6 ماه اول جنگ جاری در نوار غزه که از 7 اکتبر شروع شده است و نیز به دلیل درگیری ها در شمال فلسطین اشغالی با حزب الله، هنوز بازنگشته اند.

از سوی دیگر، روزنامه کالکالیست رژیم صهیونیستی گزارش کرد ارتش هزینه جنگ با حزب الله لبنان را بیش از 40 میلیارد دلار برآورد کرده است که این مبلغ شامل عملیات زمینی در لبنان یا مقابله با ایران نمی شود.

همچنین «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در توییتی نوشت: باید به ابتکارعمل سیاسی برگردیم و اسرائیل برای خودش اهداف راهبردی تعیین کند.

وی با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و ترور دبیرکل حزب الله افزود: اگر می توانستیم همه این اقدامات را در لبنان ظرف 10 روز انجام می دهیم چرا قبل از 8 اکتبر نکردیم.

لاپید گفت: اسرائیل به دلیل سوء مدیریت، در باتلاق اقتصادی غرق شده است.

«بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هم در توییتی نوشت: اقتصاد اسرائیل متحمل بار طولانی ترین جنگ در تاریخ خود شده است.

وی مدعی شد: این یک جنگ وجودی است که باید تا پیروزی آن را ادامه دهیم که سالیان متمادی آرامش، امنیت و شکوفایی اقتصادی را برای ما به ارمغان خواهد آورد.

همزمان، شهردار شهرک کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی گفت نیروی رضوان وابسته به حزب الله لبنان همچنان در مرزها حضور دارند و بدون عملیات زمینی، رفع تهدید غیرممکن است.

انتهای پیام 

نظرات

captcha